Ervaringen van klanten

Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overalAlbert Einstein

De Groene Marketeer heeft diverse klanten geholpen met een nieuwe manier van kijken.

Benieuwd naar hun ervaringen? Lees hieronder hun verhalen!

jasper
logo_caramel_2015
gerdien
Wij maakten Monique mee als LEGO Serious Play facilitator bij een sessie met een klant van ons. Monique kreeg de deelnemers volledig mee door haar enthousiaste aanpak. Iedereen was zeer serieus en geconcentreerd bezig met de opdrachten. Leuk om te merken dat de LEGO Serious Play methode leidt tot associatief en out of the box denken bij het zoeken naar richtingen en oplossingen bij onszelf en de andere deelnemers. Aanrader voor teams binnen bedrijvenJasper van Bochove & Gerdien Dalmulder
lgo_black
Een workshop zoals ik nog nooit een workshop heb gehad! Eén waarbij het kind in je naar boven gehaald wordt. Een manier om los te komen van de dagelijkse zakelijkheid en op een andere manier met je werk aan de gang te gaan. Heel verfrissend.

Lees meer in de blog van PleunPleun Beijsens

Faxion
Monique heeft me geweldig geholpen met haar LEGO-workshop bij de lancering van mijn nieuwe boek ‘Een zaak van zacht werken’. Monique heeft tijdens mijn ééndaagse event het eerste deel van het middagprogramma gevuld en dat was een groot succes. Niemand had last van de beruchte ‘middagdip’, iedereen ging juist zeer geïnspireerd aan de slag. Met de LEGO-workshop konden we de inhoudelijke punten uit mijn event beter overbrengen op alle deelnemers, op een leuke speelse manier.

Monique was uitstekend in staat om, samen met mij, een maatwerk workshop te ontwikkelen die precies aansloot bij het thema van mijn boek en event. Achteraf kreeg ik van de deelnemers aan mijn event volop lovende reacties op de LEGO-workshop.Ellen de Lange-Ros

Femke
De Groene Marketeer stimuleert je in de workshop om je handen het werk te laten doen
(dus niet eerst heel hard na te denken over hoe het bouwwerk eruit moet zien).
Daardoor ontstaat een ander soort creativiteit die je verder helpt.Femke Timmerman
TU FIX 1
Ik heb Monique ingehuurd om mij te helpen om mijn doelgroep te bepalen. Ik was net begonnen met de opstart van mijn eigen webshop en zoekende. Wie is mijn doelgroep en hoe kan ik die het beste benaderen?

Monique opperde de Persona & Propositie workshop m.b.v. Lego Serious Play bij haar te volgen. Dit is een workshop waarbij je aan de hand van een serie vragen die steeds dieper gaan, je antwoorden bouwt met Lego. Bouwen met lego?? Daar was ik als moeder van jonge kinderen natuurlijk benieuwd naar!

Wat was het leuk en leerzaam en heel verhelderend. Monique leidde mij enthousiast en daadkrachtig door het proces. De tijd vloog voorbij. Met als resultaat de persona en propositie voor mijn bedrijf. Mede dankzij Monique kan ik nu gericht verder bouwen aan de invulling van mijn webshop.

Iedereen die worstelt met een Persona & propositie vraagstuk adviseer ik daarom Monique in te schakelen.Birgit Timmers

myeye5
In mijn ogen is LEGO® SERIOUS PLAY® een perfecte methode om op een andere manier te brainstormen en tot verrassende ideeën te komen.

Lees meer in de blog van PatPat Quintelier

De groene marketeer - helpt duurzame klantrelaties bouwen

Contact

Monique Roozen
Gecertificeerd LEGO® SERIOUS PLAY® facilitator

06-39339889 | monique@degroenemarketeer.nl

Postadres:
Abraham Bloemaertstraat 15
3514 VN Utrecht

KvK 59983329

In 5 stappen meer loyale klanten met LEGO? Schrijf je in voor gratis tips!

DE GROENE MARKETEER