Ervaringsworkshop

Klant in Beeld

Wil jij:

  • Klanten die echt bij jou passen?
  • Meer kennis over jouw klanten?
  • Inzicht in de behoeften van jouw klanten?
  • Klantgericht samenwerken?

Dan is de ervaringsworkshop Klant in Beeld iets voor jou!

Klant in Beeld is een workshop voor iedereen die zich meer wil verdiepen in de specifieke drijfveren van zijn of haar (potentiele) klanten. De mens achter de klant begrijpen en klanten ‘een gezicht’, een verhaal willen geven. Geen ingewikkelde theorie, maar praktisch en direct toepasbaar.

Niet zomaar een workshop, maar een workshop waarbij je gaat ‘denken met je handen’. Waarbij je weer terug gaat naar je natuurlijke manier van leren. En waarbij je geïnspireerd wordt om anders naar je klanten te gaan kijken.

Resultaat: jouw klant in beeld!

Heb jij interesse om deze unieke methode te ervaren én in korte tijd inzicht te krijgen in jouw klanten? Meld je dan snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt!

Jouw investering voor deze workshop is € 150,- (excl. BTW). Hiervoor krijg je een 2 uur durende, energieke workshop op een inspirerende locatie. Koffie, thee en koekjes zijn inbegrepen. Na afloop is er gelegenheid om met de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Speel & Leer Garantie

Ik ben ervan overtuigd dat je door deelname aan deze workshop met nieuwe inzichten en een unieke ervaring naar huis gaat. Mocht dat niet het geval zijn en ben je na de workshop niet tevreden. Meld dat dan binnen 24 klokuren via de email en vermeld kort de reden. Je krijgt dan je inschrijfbedrag terug.

Denken met je handen? Natuurlijke manier van leren? Inspiratie?

Dat klinkt waarschijnlijk nu nog wat vaag! Echter na het volgen van deze workshop op basis van de LEGO® SERIOUS PLAY® methode niet meer, zoals ook blijkt uit de reacties van enkele deelnemers aan mijn vorige workshop:

klant in beeld

Programma

De workshop zal worden gegeven op 30 april 2015 en vanaf 14.45 ben je welkom. De workshop begint om 15.00 uur en zal rond 17.00 uur worden afgerond.

De locatie is Zaalverhuur 7 (Grote zolder), Boothstraat 7 in Utrecht.

Ik doe mee!

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en routebeschrijving naar de locatie. Jouw plek is pas definitief na betaling van de in de bevestiging bijgesloten factuur.

Ben je wel geïnteresseerd, maar kun je 30 april niet of is er geen plek meer? Neem dan contact met mij op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

De Groene Marketeer stimuleert je in de workshop om je handen het werk te laten doen (dus niet eerst heel hard na te denken over hoe het bouwwerk eruit moet zien). Daardoor ontstaat een ander soort creativiteit die je verder helpt.Femke Timmerman
Een workshop zoals ik nog nooit een workshop heb gehad! Eén waarbij het kind in je naar boven gehaald wordt. Een manier om los te komen van de dagelijkse zakelijkheid en op een andere manier met je werk aan de gang te gaan. Heel verfrissend.Pleun Beijsens
Kort en bondig: in mijn ogen is LEGO® SERIOUS PLAY® een perfecte methode om op een andere manier te brainstormen en tot verrassende ideeën te komen.Pat Quintelier
De groene marketeer - helpt duurzame klantrelaties bouwen

Contact

Monique Roozen
Gecertificeerd LEGO® SERIOUS PLAY® facilitator

06-39339889 | monique@degroenemarketeer.nl

Postadres:
Abraham Bloemaertstraat 15
3514 VN Utrecht

KvK 59983329

In 5 stappen meer loyale klanten met LEGO? Schrijf je in voor gratis tips!

DE GROENE MARKETEER